Eventcoach

   
   
   

Eventcoach: het evenementenbureau voor uw totaalconcept

Feestorganisator voor uw onvergetelijke evenement

Uw feest verlegt grenzen. U vindt het in geen enkele catalogus. Geen gast heeft zoiets ooit al meegemaakt: alles is af. De obers, het eten en de muziek zijn volledig gestroomlijnd met het decor. Een sprookje uit 1001 nachten in één avond? Een Weens bal, de betovering van de fifties, een Hawaïaans cocktailfeest? Eventcoach creëert uw wildste totaalconcept!

 

Uw evenement wordt magisch

U trouwt het liefst in een Afrikaans dorpje, maar dat is onhaalbaar voor uw gasten. Eventcoach bouwt dat dorp ter plaatse na! Of zoekt u een Indiase tempel voor bij uw oosterse buffet? Oldtimers om uw collega’s in stijl van het kantoor naar het feest te brengen? Een subliem decoratiestuk op maat om na afloop mee naar huis te nemen?

U kunt het zo gek niet bedenken of Eventcoach maakt het waar. Deze specialist in decoratie dompelt u en uw gasten onder in een magische, nieuwe wereld.

 

Uw feestaannemer overtreft uw stoutste dromen

Wilt u raad voor de praktische uitvoering van uw dromen? Of informatie over het kostenplaatje van uw concept? Contacteer Eventcoach voor een gratis verkennend gesprek. U verwoordt uw wensen – uw feestaannemer denkt ze uit. Dankzij jarenlange ervaring, veel contacten in de eventwereld en bekwame partners krijgt u een offerte op maat. Een leger obers, tientallen traiteurs, verhuur van tenten, decoratie, licht en geluid, … U bepaalt wie of wat moet uitrukken.

 

Uw feest moet alle verwachtingen overtreffen?

Contacteer Eventcoach voor uw totaalconcept op maat!